Ruilen & retourneren

Als u om enige reden niet blij bent met het ontvangen artikel dat Kleine Wolk u gestuurd heeft, laat het ons dan zo snel mogelijk even weten! Team Kleine Wolk vindt dat u volledig tevreden zou moeten zijn met al uw aankopen. Als het toch niet helemaal is zoals u had verwacht, dan heeft u bij Kleine Wolk de mogelijkheid om uw artikelen** binnen de officiële zichttermijn van 14 dagen te ruilen of te retourneren. Neemt u daarvoor graag eerst even contact op (niet verplicht), via e-mail met klantenservice@kleinewolk.nl onder vermelding van het ordernummer en graag ook de reden van de retour / ruiling vermelden. Eventuele ruilingen kunnen we dan direct voor u reserveren om zo te voorkomen, dat het ondertussen uitverkocht raakt.

Ons ruil- en/of retourformulier is afgedrukt op de factuur. 

Eventuele op of aanmerkingen, mogen uiteraard op het formulier genoteerd worden.

Voorwaarden is wel dat het product compleet en ongebruikt is (inclusief prijskaartje / label en eventuele bijbehorende accessoires) en in een deugdelijke, gesloten, schone en onbeschadigde verpakking zit. U bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor uw retour zending.


♥ Bij een retour ontvangt u het aankoopbedrag terug op / via de rekening waarvan u ook had betaald.

Kleine Wolk werkt niet met retourbonnen, behalve als u ook met een bon had betaald. Dit bedrag word binnen 14 werkdagen na ontvangst van u retourpakketje aan u retour overgemaakt / gecrediteerd. Bij retournering van de volledige order, ontvangt u ook de in de Kleine Wolk webshop betaalde verzendkosten retour.

♥ Wanneer u via IDEAL of bankoverschrijving heeft betaald, ontvangt u het aankoopbedrag ook op uw bank rekening retour. Hetzelfde geld voor credit card, PayPal betalingen, etc. > Wij kunnen uw retour bedrag niet naar een andere betaalrekening of betaalkaart terug boeken.

♥ De verzendkosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening.


♥ U bent zelf verantwoordelijk voor uw retour; artikelen die zoek raken of beschadigd raken tijdens retour-transport worden niet aan u vergoed.


♥ Bij een ruiling (binnen NL & de EU) zenden wij u het nieuwe artikel toe, de nieuwe verzendkosten van Kleine Wolk naar uw (originele) verzendadres, zijn voor rekening van Kleine Wolk.


♥ Bij een retour en/of ruiling van buiten de EU, dient het retour pakket ten alle tijden als 'RETOUR' pakket omschreven en verzonden te worden. Dit moet duidelijk & uitdrukkelijk op de buitenzijde van de verpakking vermeld staan. Dit om te voorkomen dat Kleine Wolk import kosten belast krijgt op deze retour artikelen. Wij zullen dan ook  geen kosten van deze aard betalen of vergoeden. Retour pakketten zonder deze RETOUR-vermelding en mét berekende import kosten zullen niet door ons geaccepteerd worden.

Ons retour adres is:
Kleine Wolk
Raadhuisplein 111
2922 AK Krimpen aan den IJssel
Nederland

VERZENDEN & BETALEN

♥ Brievenbuspost €3,95 (NL)

♥ Pakketpost €4,95 (NL)

♥ Gratis verzending >€ 65,- (NL)

♥ Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden*

♥ Betaal veilig via o.a. IDEAL, PayPal of achteraf via Klarna.

 

VRAGEN ?

 klantenservice@kleinewolk.nl

 

 

© 2018 - 2020 kleine wolk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel